Best selection of premium Joomla 1.6 templates
Open activiteiten
Gespreksgroep Vecht & Angstel

Eens in de twee weken komt de Gespreksgroep Vecht & Angstel samen op donderdagochtend van 09:30 – 11:00 in de Vecht & Angstel kerk (Rijksstraatweg 139, Loenen a/d Vecht). De Gespreksgroep bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, waardoor er een levendig gesprek ontstaat. Onze overeenkomst is dat we samen willen nadenken over zingeving in het leven. We gebruiken de bijbel als leidraad. Iedereen is welkom om aan te schuiven. Meer informatie? Ineke Grimmerink (0294-293311).

Koffie inloopochtend

Elke derde vrijdag van de maand is er om 10:00 koffie inloopochtend in ons kerkgebouw (Rijksstraatweg 139, Loenen a/d Vecht). Vindt u het gezellig om met ons een kop koffie te drinken, dan bent u hartelijk welkom! Meer informatie? Ineke Grimmerink (0294-293311).

Dorpskring Loenen/ Open maaltijd

De Dorpskring Loenen is een huiskring voor en door mensen uit Loenen. Iedereen is welkom! Samen doen we bijbelstudie en bespreken we de dingen van het leven. We komen eens in de twee weken op maandagavond samen. Zin om mensen uit het dorp op een verrassende manier te leren kennen? Kom dan eens een avondje langs. Meer informatie? Phia Griffioen (0294-234612).

Filmhuis Loenen

Filmhuis Loenen heeft als doel om goede films te vertonen, waar je na afloop over door kunt praten. Elke laatste vrijdag van de maand wordt er een film vertoond in de Vecht & Angstel kerk (Rijksstraatweg 139, Loenen a/d Vecht). Inloop vanaf 19:30 uur, de film start om 20:00 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een hapje en drankje. Ook wordt er voor de mensen die dat willen een nabespreking georganiseerd. Meer informatie? Phia Griffioen (0294-234612)..jouw spiritualiteit

gespreksgroep

kringafsluiting

filmhuis


Interkerkelijkeouderenkring